Neymar u Madridu?

Navodno je Real spreman platiti 260 milijuna eura za Brazilca

Neymar u PSG-u nije otkrio previše toga interesantnoga. Ekipa je bila premoćna za francusku ligu, jednako tako i ta tamošnja kup natjecanja. Ali, u Ligi prvaka zapeli su na Realu iz Madrida, a Neymar se i ozlijedio.
Sport / Nogomet | 10. 05. 2018. u 22:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dobri su izgledi da brazilskoj nogometnoj zvijezdi Neymaru (26) ubuduće postane sudbinom mijenjati klub svakoga ljeta. Barem tako izgleda u ovome trenutku, a sve se te ideje začinju kod njegova oca.

Postigavši prošloga ljeta cijenu od 222 milijuna eura, iznos koji je za njega Barceloni platio PSG, Neymar je porušio sve dotadašnje granice i otvorio prostor kasnijim velikim transferima Coutinha, Dembelea i još nekih igrača koji će ovoga ljeta postići transfere vrijedne između 100 i 200 milijuna.

Međutim, Neymar u PSG-u nije otkrio previše toga interesantnoga. Ekipa je bila premoćna za francusku ligu, jednako tako i ta tamošnja kup natjecanja. Ali, u Ligi prvaka zapeli su na Realu iz Madrida, a Neymar se i ozlijedio. Za njega je sezona u PSG-u praktično završena u četvrtfinalu Lige prvaka.

Brazilac nije skrivao svoju frustraciju boravkom u Parizu, tako da se čak nije odazvao ni pozivu na proslavu još jednog naslova prvaka Francuske.

Sad je izrazio želju za odlaskom u Real! Kraljevski klub je također jako zainteresiran za njegove usluge, a kao cijena spominje se iznos od 260 milijuna eura.

Neymarov otac navodno je u stalnom kontaktu s agentom Zahavijem, piše francuski dnevni list "Liberation". Zahavi je svoje prste već imao upletene u Neymarov prelazak iz Barcelone u PSG.

Što se tiče igrača i ljudi iz uprave PSG-a, čini se kako se nitko neće utrkivati da Neymara privoli na ostanak u klubu, jer je svojim posebnim zahtjevima i željama, izludio sve oko sebe. Status mega zvijezde učinio ga je iznimno neomiljenim među suigračima.

"On možda treba sam igrati", kazao je njegov suigrač Rabiot, prenosi „Liberation“.

Odnosno, započeti novu stranicu svoje karijere u Realu?

Kopirati
Drag cursor here to close