Problemi zbog izjave

Navijači vrijeđali Félixa, Simeone prekinuo trening

Publika je vrijeđala Félixa povicima poput "Ovaj Portugalac je kurvin sin". Situacija je toliko eskalirala da stručni stožer jednostavno nije imao izbora te je igrače poslao u svlačionicu.
Sport / Nogomet | 16. 08. 2023. u 14:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Teško je mogao bilo što očekivati nakon što je sam izjavio kako želi
preći u Barcelonu. I navijači Atletico Madrida su reagirali onako kako bi vjerojatno većina. Joao Félix suočio se uvredama navijača u ponedeljak, na kraju je trening prekinut.

Atlético je započeo sezonu pobjedom 3:1 u ponedjeljak navečer protiv Granade i nalazi se na vrhu tablice La Lige. Alvaro Morata, Memphis Depay i Marcos Llorente bili su strijelci na domaćem travnjaku u Civitas Metropolitanu.

Félix, koji se vratio s prošlosezonske posudbe iz Chelseaja, našao se na klupi za rezerve, ali u igru nije ušao.

Trener Diego Simeone odlučio je nakon utakmice da 23-godišnji Portugalac i zamjene koje nisu ulazile u igru nakon utakmice odrade laganiji trening. No, atmosferu su navijači Atlética toliko naelektrizirali da je trening morao biti otkazan.

Publika je vrijeđala Félixa povicima poput "Ovaj Portugalac je kurvin sin". Situacija je toliko eskalirala da stručni stožer jednostavno nije imao izbora te je igrače poslao u svlačionicu.

Félix je 2019. došao iz Benfice za 127 milijuna eura, a nedavno su ga obavijestili da na dresu više neće nositi broj 7 (koji je rezerviran za Griezmanna) nego 18, premda Simeone ističe da će i dalje igrati važnu ulogu u novoj sezoni. Argentinski je trener nakon utakmice rekao za španjolski AS:

"Zna što nam treba i što očekujemo. Mora se suočiti s Memphisom, Griezmannom, Moratom i Correom. Ako bude bolji od njih, igrat će".

Pozvao je Félixa da se potrudi i da pruži svoj maksimum kako bi se probio do udarne postave.

Kopirati
Drag cursor here to close