Opasne prijetnje

Navijači PSG-a poručili Vlahoviću: Dođi i ostat ćeš bez tri prsta!?

Radi se o dijelu pristalica ovog kluba, koje su uz transparent ispred stadiona PSG istakle transparent na kojem na francuskom jeziku piše: "Dođi u Pariz, odsjeći ćemo ti tvoja tri prsta".
Sport / Nogomet | 16. 07. 2023. u 23:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dušan Vlahović je na pragu prelaska u Paris Saint Germain, čak je navodno već pristao preseliti u glavni grad Francuske, a ostalo je da se sa upravom Svetaca dogovori Juventus oko visine odštete.

Stigla je, međutim, oštra, za mnoge neočekivana reakcija dijela navijača Parižana, koji se protive dolasku napadača reprezentacije Srbije. Radi se o dijelu pristalica ovog kluba, koji su uz transparent ispred stadiona PSG istaknuli transparent na kojem na francuskom jeziku piše:

"Dođi u Pariz, odsjeći ćemo ti tvoja tri prsta".

Somenute pristalice PSG-a postavile su i sliku na kojoj su reprezentativci Srbije Nemanja Radonjić, Stefan Mitrović i Dušan Vlahović, uz visoko podignuta tri prsta, uz majice na kojima je zastava Srbije sa Kosovom, uz natpis "Veseli se srpski rode".

Inače, među pristalicama PSG-a ima i dosta srpskih navijača, koji čine jednu od najjačih frakcija na tribini ovog kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close