Nisu oduševljeni

Navijači o Kaliniću: Lik koji je potjeran iz reprezentacije zbog nediscipline govori o disciplini

"Čini se kako je postavljanje Kalinića uvod u novu rundu sukoba i nemira u trećeplasiranom klubu domaćeg prvenstva....", piše jedan čitatelj.
Sport / Nogomet | 27. 05. 2024. u 13:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nikola Kalinić službeno je predstavljen kao novi sportski direktor Hajduka. Sad već bivši napadač Bijelih obnašat će novu funkciju u splitskom klubu, a odmah je i najavio neke konkretne poteze.

Primjerice, prvi cilj mu je dovesti trenera što je prije moguće, najdalje do kraja idućeg tjedna. Uvest će se i pravilnik ponašanja, jer, kako tvrdi, bilo je dosta problema u protekloj sezoni.

Piknuo je Zlatka Dalića izjavom o Modriću i Baturini, pišu Sportske novosti

Ipak, navijači u prvim reakcijama, blago rečeno, nisu oduševljeni.

Sudeći po komentarima na Facebook stranici Sportskih novosti, Kalinić svoju funkciju ne preuzima s kreditima i neće mu se dati "100 dana mira".

"Dakle, lik koji je bacio kapetansku traku Hajduka u finalu kupa, lik koji je potjeran iz reprezentacije zbog nediscipline, lik koji nema dana iskustva u poslu koji je dobio na tko-zna-kakav način govori o disciplini i nekakvom redu. Čini se kako je postavljanje Kalinića uvod u novu rundu sukoba i nemira u trećeplasiranom klubu domaćeg prvenstva....", piše jedan čitatelj.

Bilo je još sličnih razmišljanja.

"Nisi bio neka veličina kao igrač, a ni ova funkcija nije za tebe", nadovezao se drugi komentator.

Prevladavaju uglavnom negativni komentari na predstavljanje, premda ima i nekoliko pozitivnih.

"Bit će tu svega..."

"Sad je Dinamo miran za iduću sezonu"...

Podsjetimo, Kalinić je u ponedjeljak govorio o planovima za Hajduk te naveo kako će naglasak biti na disciplini.

"Druga ključna stvar je pravilnik ponašanja, odnosno disciplina. Imali smo dosta problema u protekloj sezoni, ako to ne riješimo, neće opet biti ništa. Vrijedit će za sve igrače, bez obzira kako se tko zove, od najmlađih do najstarijih. To je ključ, vrijedit će od prvog dana priprema, tko ne bude poštovao, snosit će odgovornost. Da se ne pravim svetac, imao sam i ja u karijeri problema, ali sam za to i odgovarao", naglasio je Kalinić i 'naljutio' navijače.

Kopirati
Drag cursor here to close