Lukina trivela

Navijači lude nakon pogotka Reala: ''Modrićev utjecaj je nevjerojatan''

Iako nije bio direktno povezan s pogotkom Militaa u 39. minuti, svi su primijetili Modrićwv utjecaj na svoje suigrače. Naime, francuski reprezentativac Aurelien Tchouameni, savršenim centaršutom 'vanjskim' u Lukinom stilu pronašao Brazilca...
Sport / Nogomet | 12. 03. 2023. u 14:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Tchouaméni Team/Twitter / Luka Modrić i Aurelien Tchouameni 

Real Madrid ugostio je Espanyol u 25. kolu La Lige. Iako Madriđani nisu bajno otvorili susret, jer su već u 8. minuti bili u zaostatku 0-1, do kraja poluvremena uspjeli su preokrenuti rezultat u svoju korist.

Veteran Luka Modrić započeo je susret od prve minute, a iako nije bio direktno povezan s pogotkom Militaa u 39. minuti, svi su primijetili njegov utjecaj na svoje suigrače.

Naime, francuski reprezentativac Aurelien Tchouameni, savršenim centaršutom 'vanjskim' pronašao je Brazilca na drugoj stativi koji je poentirao za 2:1 Kraljevskog kluba tik pred poluvrijeme.

Sve golove možete pogledati OVDJE, a potez Tchouamenija od minute 1:30.

Lukini i Realovi sljedbenici na Twitteru ukazuju kako je jasno vidljiv utjecaj hravtskog kapetana koji svoje mlade suigrače uči popularnoj triveli, odnosno ubačaju vanjskom stranom stopala.

Luka je zadnjih sezona gotovo patentirao ovaj potez, a prije njega bio je popularan Portugalac Quaresma. Kapetan Vatrenih nastavio je ovu zaista zahtjevnu tehniku prenositi na mlade nade Reala.

Kopirati
Drag cursor here to close