Dinamovci odlučili

Navijači izabrali: Otvara se teren Luke Modrića!

Radi se o trening-terenu broj 4, koji se nalazi točno preko puta terena broj 3, koji se zove Zlatko Cico Kranjčar.
Sport / Nogomet | 25. 04. 2023. u 14:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu, prije utakmice Dinamo - Varaždin na maksimirskom stadionu, plavi klub organizirat će jednu lijepu priredbu. Otvorit će se teren koji će se zvati - Luka Modrić!

Radi se o trening-terenu broj 4, koji se nalazi točno preko puta terena broj 3, koji se zove Zlatko Cico Kranjčar. Tako su odlučili Dinamovi navijači, prenosi Gol.hr

Naime, oni koji su kupili $DZG fan tokene u aplikaciji Socios.com mogli su birati novo ime terena između nekoliko ponuđenih opcija, a uvjerljivu pobjedu odnio je Modrić.

U izboru su bila imena Dinamova četiri velika virtuoza sredine terena, koji u svojim vitrinama imaju osvojenu Ligu prvaka, a uz to su ostavili velik trag u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji - Luka Modrić, Zvonimir Boban, Robert Prosinečki i Mateo Kovačić.

Najviše glasova, točnije 44.91 posto, dobio je nekadašnji kapetan Dinama, kasnije najbolji igrač svijeta, vođa hrvatske reprezentacije i jedan od najboljih igrača Real Madrida. S plavim klubom je osvojio tri naslova prvaka, od čega dvije dvostruke krune, kao i jedan Superkup.

U karijeri je čak pet puta osvojio Ligu prvaka s Realom Madridom, a najveću nagradu dobio je 2018. godine kada je osvojio Zlatnu loptu.

Kopirati
Drag cursor here to close