"Mou, jedan od nas"

Navijači ga slave: Mourinho je zaista ''The Special one''

Jose Mourinho napustio je kormilo Rome nakon dvije i pol godine, ali ostati će zauvijek u srcima navijača. Njegov nasljednik De Rossi startao je pobjedom, ali publika se dostojno odužila velikom Portugalcu.
Sport / Nogomet | 20. 01. 2024. u 22:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Portugalski stručnjak Jose Mourinho prije nekoliko dana napustio je klupu Rome nakon dvije i pol godine provedene u talijanskoj prijestolnici.

Ponajvećem treneru današnjice glave su došli porazi od gradskog rivala Lazija i Milana, čelnici Rome odlučili su priliku dati legendi kluba Danieleu De Rossiju, dok Mourinho vjerojatno čeka ponudu iz Saudijske Arabije kojih neće nedostajati.

Mourinho je ostvario popriličan uspjeh u Romi, osvojio je premijerno izdanje Konferencijske lige, ali ponajprije je ušao u srca navijača svojim performansima uz teren, a oni ga neće olako zaboraviti.

De Rossi je danas prvi put vodio Romu na Olimpicu protiv Verone, ostvario je 2:1 pobjedu, a sve su oči bile uprte prema tribinama gdje su transparenti podrške dizane Mourinhu jedan za drugim.

Sažetak utakmice Roma - Verona OVDJE

"Mou, jedan od nas", "Branio si nas od svega i svakoga. Roma ne zaboravlja. Hvala ti gospodine Jose", neke su od poruka za portugalskog stručnjaka.

"Jedini koji nas je branio, zadnji koji se predao. Hvala Jose". "Malo ko nas je predstavljao na način na koji si ti. Svaki će ti Romanista biti zahvalan", pisalo je između ostalog. 

Kopirati
Drag cursor here to close