Izrazili svoj stav

Navijači Borussije protestirali, bacali lažne zlatne poluge u teren

Osim zlatnih poluga u teren su navijači Borussije bacali i lažne novčanice kao i teniske loptice zbog čega će ovaj klub sigurno dobiti određenu kaznu od UEFA-e.
Sport / Nogomet | 08. 11. 2023. u 09:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Borussia Dortmund je u četvrtom kolu Lige prvaka savladala Newcastle na domaćem terenu 2:0. Navijači njemačkog kluba mogli su biti zadovoljni nakon utakmice, ako se gleda igra i rezultat njihovog kluba. Međutim, ono čime nisu zadovoljni svakako su dešavanja u nogometnom svijetu posljednjih godina, prije svega u Saudijskoj Arabiji.

Zato su svoj stav odlučili iskazati na zanimljiv način na početku drugog poluvremena. Oni su jednostavno zasuli teren Signal Iduna Parka sa stotinama umjetnih zlatnih poluga, kojima su ukazali na ogromne količine novaca kojima Saudijska Arabija utječe na nogomet, kupovinu igrača, ali i klubova.

Osim zlatnih poluga u teren su navijači Borussije bacali i lažne novčanice kao i teniske loptice zbog čega će ovaj klub sigurno dobiti određenu kaznu od UEFA-e. Time su još jednom njemački navijači podsjetili na svoje stavove prema ulaganjima u nogomet, zbog kojih je i u njihovom prvenstvu RB Leipzig jedan od najomraženijih klubova. Na ovaj potez su se odlučili na utakmici protiv Newcastle koji također ima svoje investitore iz Saudijske Arabije.

Kopirati
Drag cursor here to close