Nije pomoglo

Navijači Angersa na poseban način ometali igrače Clermonta

Kyei i Cham su kreirali preokret, iako su gostujući navijači osmislili poseban način za dekoncentraciju igrača Clermonta.
Sport / Nogomet | 16. 04. 2023. u 20:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

PSG je i dalje vodeći sastav Ligue 1, najbliži Parižanima su Lens i Marseille. U utakmici koja je krojila borbu za mjesto koje vodi u Ligu prvaka, nogometaši Monaca upisali su novu pobjedu. Ovog su puta na domaćem terenu s 3:1 bili bolji od Lorienta. Monacu je to bila treća pobjeda u posljednja četiri ligaška nastupa, a uz to imaju i jedan remi u tom razdoblju.

U prvom poluvremenu mrežu Lorienta su pogađali Senegalac Diatta u 14. te Rus Golovin u 27. minuti. Ako je i bilo određene neizvjesnosti onda je ona nestala u 55. minuti, a tada je njemački napadač Volland zabio za 3:0. Do kraja je Kone iz jedanaesterca postigao počasni pogodak za goste. Monaco se ovom pobjedom bodovno izjednačio s Marseilleom, koji je treći na ljestvici, no sastav Igora Tudora ima utakmicu manje.

Treću pobjedu u nizu upisao je Auxerre ovaj put protiv Nantesa. Auxerre je vodio na poluvremenu 2:0 nakon golova Jubala iz jedanaesterca i Nuna da Coste. Do kraja su gosti tek uspjeli smanjiti golom Mohameda u 55. minuti.

Ipak svi golovi i rezultati su ostali u sjeni jednog koji je postignut na utakmici između Clermonta i Angersa. Gosti su već otpisani, ali se još bore. Danas su ostavili više nego dobar dojam jer su čak uspjeli povesti protiv domaće momčadi.

U 28. minuti je dosuđen jedanaesterac za goste koji je u gol pretvorio Hunou u 28. minuti. Uskoro su stigli novi jedanaesterci ali na drugoj strani u razmaku od šest minuta. Kyei i Cham su kreirali preokret, iako su gostujući navijači osmislili poseban način za dekoncentraciju igrača Clermonta.

Njih 15-ak koji su danas doputovali na gostujuću utakmicu, sedam ili osam navijača skinulo je farmerice i donji veš te pokazivanjem zadnjice pokušali omesti igrače Clermonta, no u tome nisu uspjeli, jer su oba puta s bijele tačke bili precizni.

Lille je preokretom pobijedio Montpellier sa 2:1 i time došao do važnih bodova u borbi za mjesta koja jamče nastup u nekom od europskih kupova. Strasbourg je također slavio na svom terenu, Ajaccio je savladan 3:1, dok je Brest upisao minimalac kontra Nice.

Kopirati
Drag cursor here to close