Da se nije usudio...

Navijač Rome poslali poruku Bonucciju

Neki talijanski komentatori primjećuju da su navijači Rome samo ukazali na svoju licemjernost. Brzo su zaboravili da su prije godinu i pol dana Dybalu iz Juventusa dočekali s velikim oduševljenjem.
Sport / Nogomet | 27. 12. 2023. u 09:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nenad Bjelica je po preuzimanju Union Berlina odlučio. Leonardo Bonucci mu nije potreban. Iako je u godinama, iako ga muče ozljede,
Bonucci ne odustaje, već sada razmišlja o povratku u Italiju. Navodno se spominje se Roma kao mogući novi klub. Naravno, poznato je da je Bonucci legenda Rominog velikog rivala Juventusa, pa tu vijest navijači Rome nisu najbolje primili.

"Da se nisi usudio doći u Romu", "On je igrač za mirovinu koji je utjelovio Juventusov duh pobjede pod svaku cijenu, pa i varanjem", "Star, iskorišten i uvijek slomljen", samo su neki od komentara upućenih Bonucciju.

Ipak, dio Rominih navijača smatra da transfer ne bi trebao biti ostvaren iz drugih, sportskih razloga.

"Ako neki nogometni klub 2024. misli probleme sanirati angažiranjem Bonuccija, to znači da ima puno ozbiljnije probleme nego na terenu, vrlo je kratkovidan i ne gleda prema budućnosti", komentar je koji aludira na dob Talijana koji će u svibnju napuniti 37 godina.

Neki talijanski komentatori primjećuju da su navijači Rome samo ukazali na svoju licemjernost. Brzo su zaboravili da su prije godinu i pol dana Dybalu iz Juventusa dočekali s velikim oduševljenjem. Argentinac se u međuvremenu prometnuo u jednog od lidera Mourinhove ekipe te redovito prima simpatije s tribina.

Kopirati
Drag cursor here to close