Nakon preokreta

Nastavljeno prvenstvo, Emina slavila u Bijeljini

Na kraju je utakmica odlučena u 82. minuti, gošće su preko Merime Gradinović koja se uspješno vratila na teren nakon dužeg oporavka od ozbiljne ozljede, stigle do tri boda.
Sport / Nogomet | 13. 03. 2023. u 08:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon duže pauze nastavilo se prvenstvo u Premijer ligi BiH za nogometašice, za ŽF/NK Eminu derbijem u Bijeljini protiv ŽFK Radnik.
Kako se i očekivalo, derbi susret 12. kola je bio poprilično zanimljiv, u kojem su mostarske nogometašice ostvarile trijumf nakon preokreta.

Radnik je poveo golom Lane Radulović već u 5. minuti utakmice, ali radost domaćih nogometašica ipak nije dugo trajala. Mostarke su se vrlo brzo konsolidirale, a kapetanica Dragica Denda donosi poravnanje u 16. minuti. Na kraju je utakmica odlučena u 82. minuti, gošće su preko Merime Gradinović koja se uspješno vratila na teren nakon dužeg oporavka od ozbiljne ozljede, stigle do tri boda.

Ovo je bila 11. pobjeda u nizu za Mostarke u sezoni 2022/23, te ŽF/NK Emina ostaje na vrhuncu ljestvice Premijer ženske lige Bosne i Hercegovine sa osvojena 33 boda. Podsjetimo, ŽF/NK Emina proglašena je najuspješnijom ženskom seniorskom ekipom na nedavnoj svečanosti proglašenja najuspješnijih sportaša za 2022. godinu, u organizaciji Sportskog saveza Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close