Terzić vs. Stanić

Napetosti u Borussiji Dortmund: Srbin napao Bosanca

Jedini saveznik Stanića je sportski direktora Sebastian Kehl, ali po svemu sudeći čeka ga otkaz.
Sport / Nogomet | 05. 12. 2023. u 16:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Dortmundu je održana Borussijina konferencija za medije na kojoj je najavljena utakmica Kupa protiv Stuttgarta, koja je na rasporedu u srijedu od 20:45 sati. Trener Edin Terzić je dobio i neka neugodna pitanja tijekom te presice. Ona su se odnosila na tenzije u klubu o kojima je opširno pisao Bild, što prenosi Index.hr.

Naime, navodno je Slaven Stanić, Borussijin sportski koordinator, u loži stadiona kritizirao trenera Edina Terzića (41). Ne samo da ga je kritizirao nego da je gadno izvrijeđao pa Bild piše o balkanskom okršaju Srbina i Bosanca. Zbog ovog incidenta bi Stanić mogao izgubiti posao.

Generalnom direktoru Hans-Joachimu Watzkeu (64) se ponašanje pomoćnika Stanića nije svidjelo. Watzke i njegov savjetnik Mathias Sammer dali su podršku Terziću. Jedini saveznik Stanića je sportski direktora Sebastian Kehl, ali po svemu sudeći čeka ga otkaz.

"Edine, prema informacijama kojima raspolažemo, plan je da se klub uskoro rastane od Slavena Stanića. Što nam možete reći o incidentu? Rečeno je da je došlo do jednog ili dva incidenta između vas. Kakav je stvarno odnos?" pitao je novinar Bilda Terzića, koji je krenuo odgovarati, ali se onda javio glasnogovornik Borussije Sven Westerschulze:

"Dok smo na konferenciji za medije na dan utakmice, bavimo se samo kadrovskim pitanjima. Uvijek je tako. Ovdje govorimo o trenutnom stanju sastava, a sve teme osim toga su one o kojima nećemo razgovarati".

Kopirati
Drag cursor here to close