Dao jedan gol u 12 utakmica

Napadač koji stvara velike probleme Barceloni

Nizozemski napadač došao je zaoštriti konkurenciju u napadu, ali se ispostavio promašajem kao mnoge akvizicije Katalonaca u Koemanovom periodu.
Sport / Nogomet | 25. 12. 2021. u 18:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na inzistiranje bivšeg trenera Ronalda Koemana Barcelona je ljetos dovela 31-godišnjeg Luuka de Jonga.

Nizozemski napadač došao je zaoštriti konkurenciju u napadu, ali se ispostavio promašajem kao mnoge akvizicije Katalonaca u Koemanovom periodu, piše Sportsport.ba.

Doveden je na posudbu iz Seville, pa mu je ostalo skoro šest mjeseci do isteka iste. Katalonci međutim žele da odustanu od njega, jer nije dio planova trenera Xavija.

S obzirom da ga Sevilla ne želi natrag, Cadiz mu nudi posudbu u preostalom periodu, odnosno do kraja sezone. Tri kluba brzo su postigla dgovor, ali je nogometaš sada sve poremetio.

Unatoč pritiscima iz Barcelone, odbija odlazak u Cadiz jer smatra kako zaslužuje bolji tim od onog koji je u donjem dijelu tabele, te želi da sačeka neke druge ponude.

Vijest se nimalo nije dopala katalonskom vodstvu. Čelnici Barcelone žele ga se riješiti do kraja mjeseca, jer klub u siječnju očekuje vrlo naporan prijelazni rok.

Napadač je postigao samo jedan gol na 12 utakmica u dresu Barcelone i ničim nije zaslužio ostanak u španjolskom velikanu.

Iznos koji Nizozemac dobiva od Barcelone nije velik, ali Katalonci žele smanjiti platni budžet kako bi im se omogućilo dovođenje Ferrana Torresa u prijelaznom roku iz Manchester Cityja.

Kopirati
Drag cursor here to close