Nakon šokantnog ispadanja Dinama

Igor Bišćan: "Ovo mi je vjerojatno najgori trenutak u životu"

Dinamo je nakon šokantne završnice ispao od AEK-a te se oprostio od Lige prvaka. Bila je to jedna od onih završnica koje najčešće viđamo u filmovima, ali nekad se dogode i u stvarnosti...
Sport / Nogomet | 20. 08. 2023. u 00:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Croatian Football / Igor Bišćan, nogometni trener

U 90. minuti činilo se kako je Dinamo već u posljednjem pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka, no onda su slijedile minute iz noćne more za Modre.

Vodstvo i siguran prolazak Dinama pretvorilo se u ispadanje na najdramatičniji mogući način.

"Čestitam dečkima, igrali su junački, jako dobro, vodili smo 2:0, bili pred prolazom, ovo mi je vjerojatno najgori trenutak u životu. Bili smo blizu velikog pothvata, jako sam razočaran što nismo uspjeli", izjavio je trener modrih Igor Bišćan nakon utakmice.

Nakon ovako šokantnog ispadanja, strateg Dinama teško je pronalazio riječi s kojima bi opisao što se dogodilo u Ateni.

"Možemo sad analizirati, na najgori smo način izgubili prolaz, i nije trenutak da se rade analize zašto se to dogodilo na kraju susreta", izjavio je Bišćan.

Najzanimljiviji detalji utakmice OVDJE

Zabrinjavajući je trend koji se vidi u Dinamovim utakmicama ove sezone. Samo protiv AEK-a primili su ukupno tri gola u sudačkoj nadoknadi. Dva u Ateni te jedan kod kuće na Maksimiru, a pobjedu su ispustili i u prvom kolu HNL-a protiv Hajduka.

Na pitanje novinara je li još bolnije što je gol za ispadanje zabio hrvatski reprezentativac Domagoj Vida, Bišćan je odgovorio kratko – "Nema to veze".

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli GNK Dinamo (@gnkdinamo)

Kopirati
Drag cursor here to close