Bayern

Nakon poraza od 5:0: Mi smo ljudi, a ne strojevi

''Igrači Bayerna nisu strojevi i također mogu imati loš dan'', rekao je trener bavarskog velikana Julian Nagelsmann pokušavši objasniti šokantan poraz
Sport / Nogomet | 29. 10. 2021. u 16:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Igrači Bayerna nisu strojevi i također mogu imati loš dan'', rekao je trener bavarskog velikana Julian Nagelsmann pokušavši objasniti šokantan poraz (0-5) od Borussije Moenchengladbach u njemačkom Kupu.

Bio je to najteži Bayernov poraz ikad u Kupu, te najteži u svim natjecanjima u posljednje 43 godine.

"Mi smo ljudi, a ne strojevi", rekao je Nagelsmann na virtualnoj konferenciji za novinare u petak.

"Pokazali smo da smo ranjivi, ali važno je izvući pouke iz ove utakmice. Bila je povijesna i moramo prihvatiti kritike. Nema sumnje u to," dodao je Nagelsmann, koji se i dalje nalazi u samoizolaciji zbog zaraze COVID-19.

"Derao sam se gledajući utakmicu kod kuće i susjedi su se sigurno pitali što se događa. Ali mi smo samo ljudi i možemo pogriješiti, a ponekad u jednom danu možemo napraviti više od jedne pogreške", prenosi Hina riječi trenera Bayerna.

Bayern u subotu očekuje ligaško gostovanje kod Union Berlina, a Nagelsmann je obećao kako će njegova momčad protiv Uniona biti potpuno drugačija.

Bayern se trenutačno nalazi na prvom mjestu ljestvice Bundeslige sa 22 boda, dok Borussija Dortmund ima bod manje. Treći je Freiburg sa 19 bodova.

Kopirati
Drag cursor here to close