Drmić stopama Gavranovića

Najbolji strijelac napušta Rijeku i ide u Dinamo

Drmić je do kraja ove sezone igrač Norwicha na posudbi u Rijeci, no onda mu ističe ugovor s engleskim prvoligašem, pa će na ljeto u Dinamo stići bez odštete.
Sport / Nogomet | 15. 04. 2022. u 22:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Švicarski reprezentativac Josip Drmić

Najbolji strijelac Rijeke, Švicarac hrvatskih korijena Josip Drmić, nakon sjajne sezone na Rujevici prelazi u redove Dinama.

Četiri godine nakon Marija Gavranovića i Drmić će istim stopama, piše Gol.hr, pozivajući se na pouzdane izvore.

Ni Dinamo ni Rijeka u ovome trenutku ne žele komentirati taj potencijalni transfer, a uoči nedavnog derbija na Rujevici, kojeg je Dinamo s 2-1 riješio u svoju korist, trener Modrih Željko Kopić je izjavio:

''Pa Josip je svojim dosadašnjim izvedbama pokazao da je kvalitetan napadač, ali u ovom trenutku mislim da takve stvari nisu tema razgovora. Naš isključivi fokus je na sutrašnjoj utakmici i svemu onome što nas očekuje do zadnjeg kola, a onda kad sve to prođe, kad podvučemo crtu – onda ćemo razgovarati i o svim ostalim igračima, potencijalnim dolascima, odlascima i tako dalje.“

Međutim, spomenuti portal piše kako su ruke već tada bile stisnute i da je 29-ogodišnji Švicarac prije desetak dana dogovorio višegodišnji ugovor u Maksimiru.

Drmić je do kraja ove sezone igrač Norwicha na posudbi u Rijeci, no onda mu ističe ugovor s engleskim prvoligašem, pa će na ljeto u Dinamo stići bez odštete.

Na Rujevicu je stigao na polovici prošle sezone i od tada u 50 nastupa za Rijeku u svim natjecanjima postigao 26 golova te upisao 4 asistencije. Trenutno je drugi strijelac HNL-a sa 16 ligaških pogodaka, odmah iza Marka Livaje.

Ne bude li, dakle, kakvog epskog preokreta, na ljeto će Josip Drmić, kojeg Transfermarkt procjenjuje na 3 milijuna eura, svoj put nastaviti u dresu kluba iz Maksimira.

Kopirati
Drag cursor here to close