Odbio šest puta veću plaću

Najbolji strijelac Flamenga odbio Al Hilal

Da je želio, mogao je otići jer su Saudijci Flamengu bili spremni isplatiti otpusnu klauzulu od 60 milijuna eura. U tom slučaju klub ne bi mogao odbiti ponudu i sve bi bilo u rukama igrača bio najbolji strijelac svoje momčadi.
Sport / Nogomet | 04. 07. 2023. u 10:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako većina prihvaća bogate ponude klubove iz Saudijske Arabije, neki pošalju i poneku odbijenicu. Posljednji koji je to napravio je napadač Flamenga Pedro.

Al Hilal je želio dovesti 26-godišnjaka koji ima šest nastupa za brazilsku reprezentaciju i ponudio mu je šest puta veću plaću, ali Pedro mu je poručio kako ga transfer ne zanima i da mu više ne šalje ponude.

Da je želio, mogao je otići jer su Saudijci Flamengu bili spremni isplatiti otpusnu klauzulu od 60 milijuna eura. U tom slučaju klub ne bi mogao odbiti ponudu i sve bi bilo u rukama igrača koji je prošle sezone kao najbolji strijelac predvodio ekipu do osvajanja Cope Libertadores. Karijeru je započeo u Fluminenseu, odakle je otišao u Fiorentinu.

U Italiji se nije snašao, ali od povratka u Brazil prije tri godine zabio je 92 gola.

Na Arapski poluotok stigli su već Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, N'Golo Kante, Kalidou Koulibaly, Edouard Mendy, Marcelo Brozović i Ruben Nevez.

Kopirati
Drag cursor here to close