Pričali i o reprezentaciji

Hadžibegić o druženju na tribinama stadiona Rođeni: "Vaha prati sve što se događa"

Sport / Nogomet | 02. 05. 2023. u 13:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvoboj Veleža i Borca je privukao veliku pažnju ljubitelja nogometa, tribine su bile dobro popunjene, navijači jednog i drugog kluba su pružili podršku. Između ostalog, na tribina su se mogli vidjeta velika igračka imena kako Veleža tako i bh nogometa.

Tako je nakon dugo vremena jednu utakmicu "uživo" pogledao Vahid Halilhodžić, dok je u redu odmah ispod njega bio Faruk Hadžibegić, izbornik reprezentacije BiH.

Nakon utakmice, Hadžibegić se oglasio na svom profilu:

"Nadam se da ste proveli dan u ugodnom ambijentu, družeći se sa prijateljima i porodicom, slaveći Međunarodni praznik rada. Lijep dan iskoristio sam da pogledam utakmicu između Veleža i Borca, koja je odigrana u fantastičnom ambijentu. Moram istaknuti veliko gostoprimstvo Uprave FK Velež Mostar, kojima se ovom prilikom i zahvaljujem. U Mostaru sam sreo i svog dugogodišnjeg prijatelja Vahida Halilhodžića, sa kojim sam obavio razgovor na temu reprezentacija BiH. Vaha prati sve što se događa, a čak smo razgovarali i na temu igrača, koji bi mogli konkurirati za dres bh. tima. Vaha nam je poželio sreću u našim nastojanjima da se plasiramo na Euro, čemu svi zajedno težimo.

I na kraju, iskoristio bih ovu priliku da od srca čestitam rukometnoj reprezentaciji BiH na plasmanu na Evropsko prvenstvo, a posebne čestitke idu igračima, te selektoru Irfanu Smajlagiću, ali i cijelom Rukometnom savezu BiH", napisao je Hadžibegić.

Kopirati
Drag cursor here to close