Čeka se reakcija West Hama

Na utakmici u Londonu napadnuti komentatori ARD-a

"Ako konstantno imate osjećaj da će vam nešto doći odostraga, neki udarac ili nešto...moji snovi o engleskom nogometu su razbijeni", rekao je Hofmeister u jednom trenutku prijenosa.
Sport / Nogomet | 29. 04. 2022. u 08:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Engleske mediji su nakon utakmice West Ham - Eintracht objavili informaciju kako su dvojica komentatora ARD radija napadnuta dok su bili uživo u eteru. Riječ je o Timu Brockmeisteru i Philippu Hofmeisteru, a napadnuti su nakon izjednačujućeg gola Michaila Antonija u 21. minuti za 1:1.

Obojica novinara tvrde da su udareni i da su im s glave strgnute slušalice. Navodno su počinitelji bili domaći navijači, a iz kluba su najavili da će pregledati snimke sa sigurnosnih kamera i da će počinitelji biti kažnjeni.

"Klub je svjestan incidenta i radi na identifikaciji počinitelja. Njima će biti izrečena zabrana ulaska na London Stadium. Nema mjesta za takvo ponašanje oko kluba", objavili su iz West Hama.

Brockmeier i Hofmeister su sjedili u stražnjem redu prostora namijenjenom novinarima i zato su bili direktno izloženi domaćim navijačima. Nakon incidenta, na poluvremenu su premješteni.

"Ako konstantno imate osjećaj da će vam nešto doći odostraga, neki udarac ili nešto...moji snovi o engleskom nogometu su razbijeni", rekao je Hofmeister u jednom trenutku prijenosa.

Po završetku utakmice novinar je rekao kako se on i njegov napadnuti kolega osjećaju dobro.

"Najbolje želje svim navijačima West Hama koji vole nogomet i poštuju suparnike", poručio je Hofmeister putem Twittera.

Cijelu je situaciju komentirao još jedan novinar i komentator Derek Rae.

"Komentatori ARD-a su rekli da su napadnuti od strane engleskih navijača nakon gola za 1:1. To se moglo čuti u eteru. Nakratko je prekinulo prijenos. Nikad nisam tako nešto doživio", komentirao je Rae.

Kopirati
Drag cursor here to close