Adrian Mutu

Na sprovodu majci saznao za otkaz

Mutua će na klupi Neftčija zamijeniti Miodrag Grof Božović koji je bez posla od 2022. godine kada je napustio ekipu Arsenala iz Tule.
Sport / Nogomet | 26. 12. 2023. u 20:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nevjerojatna stvar se dogodila s ekipom Neftčiju iz Bakua i njihovim trenerom. Azerbajdžanski klub je odlučio prekinuti suradnju s nekada
velikom zvijezdom rumunjskog nogometa, Adrianom Mutuom u vrijeme dok je ovaj bio na sprovodu majke.

Upravo je zbog sprovoda Mutu preskočio posljednju utakmicu u prvenstvu. U službenom priopćenju Neftči je zahvalio Mutuu na "suradnji i marljivom radu" te mu "želi uspjeh u njegovim budućim aktivnostima". Također, klub je izrazio najdublju sućut zbog smrti njegove majke.

Mutuov ugovor trebao je trajati do 2025. godine, ali rezultatu očito nisu bili u skladu s očekivanjima. Pod vodstvom Mutua, Neftči je upisao devet pobjeda, pet remija i osam poraza. Iako su vlasnici kao imperativ postavili osvajanje naslova prvaka, klub trenutačno drži treće mjesto na ligaškoj ljestvici s 28 bodova. Da stvar bude gora, vodeći Qarabag koji je prezimio u Europi ima veliku prednost, na prvom je mjestu s 41 bodom na svom kontu.

Mutua će na klupi Neftčija zamijeniti Miodrag Grof Božović koji je bez posla od 2022. godine kada je napustio ekipu Arsenala iz Tule. Trenersku karijeru je počeo graditi na klupi OFK Beograda, radio je dugo vremena u Rusiji, dok je jedno vrijeme vodio i Crvenu Zvezdu.

Kopirati
Drag cursor here to close