"Plakao i vrištao"

Bivši nogometaš prepričao anegdotu: "Ibrahimović ga je objesio kroz prozor"

"Zlatan mi je rekao da otvorim prozor, bili smo na drugom katu. Uhvatio je Blasija, odveo ga u sobu i objesio kroz prozor", ispričao je za podcast "Vreau să știu" 43-godišnji Mutu.
Sport / Nogomet | 21. 10. 2022. u 12:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Umirovljeni rumunjski napadač Adrian Mutu otkrio je nevjerojatnu anegdotu iz razdoblja kad je sa Zlatanom Ibrahimovićem i Manueleom Blasijem branio boje Juventusa, pišu Sportske novosti

U prosincu 2005. godine, večer uoči utakmice Lige prvaka, koju je "stara dama" igrala u gostima kod bečkog Rapida, Ibra je odlučio "kazniti" talijanskog veznjaka objesivši ga naglavačke kroz prozor hotela.

"Sjedio sam u sredini stola. Pored mene su bili Nedved i Ibrahimović. Zlatan je stavio ruku iza mene i udario Nedveda u glavu. Blasi je to vidio i rekao mu da je malo skrenuo… Zlatan mi je rekao da otvorim prozor, bili smo na drugom katu. Uhvatio je Blasija, odveo ga u sobu i objesio kroz prozor", ispričao je za podcast "Vreau să știu" 43-godišnji Mutu, danas trener Rapida iz Bukurešta, pa dodao:

"Kada je Ibrahimović digao ruku na tebe, nisi imao što napraviti, jer on je bio velik i snažan. Držao je Blasija kroz prozor držeći ga za noge i govorio mu: "Još komentiraš? Još uvijek to radiš?". Blasi je vrištao, a ja sam pokušao zadržati Zlatana... Kad ga je podigao, on je počeo plakati istog trenutka".

Kopirati
Drag cursor here to close