Minoresova humanitarna aukcija

Na red stigao kapetan: Potpisan Bilbijin dres s povijesne utakmice

Riječ je o dresu Nemanje Bilbije s finala Kupa BiH, u kojem je HŠK Zrinjski pobijedio gradskog rivala Veleža i osvojio povijesnu duplu krunu.
Sport / Nogomet | 24. 12. 2023. u 09:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Budući da se približavamo koncu Minoresove aukcije, na red su došli legendarni dresovi.

U nedjelju je predstavljen potpisani dres kapetana HŠK Zrinjski Mostar i najboljeg strijelca Premijer lige Bosne i Hercegovine Nemanje Bilbije.

Riječ je o dresu Nemanje Bilbije s finala Kupa BiH, u kojem je HŠK Zrinjski pobijedio gradskog rivala Veleža i osvojio povijesnu duplu krunu.

Minores je na svojim društvenim mrežama započeo s humanitarnom aukcijom sportskih dresova lokalnih, regionalnih, ali i svjetskih nogometnih imena kao što su Luka Modrić, Zlatan Ibrahimović, Nemanja Matić, Ivan Perišić, Dominik Livaković, Marko Livaja, Bruno Petković, Ante Rebić, Joško Gvardiol, Edin Džeko, Toni Šunjić, Darijo Srna, Eduardo da Silva, Josip Brekalo, Nikola Katić, Marin Aničić, Ivan Ljubić (Sturm Graz), Nemanja Bilbija, Josip Ćorluka i dr., ali i regionalne ikone kao što su Stanko Bubalo (dres iz FC Kärntena) i Krešo Kordić (Slovan).

Sav prikupljeni novac od ove humanitarne aukcije sportskih dresova bit će uložen u obnovu prvoga kata Minoresova Centra namijenjena radu s djecom i mladima, ali i ostalim ugroženim skupinama našega društva.

Kopirati
Drag cursor here to close