Premijer lige BiH

Musemić: Ne bježimo od uloge favorita protiv Slobode

Šef stručnog stožera FK Sarajevo Husref Musemić na pres-konferenciji kazao je da je utakmica sa Slobodom važna za njegov tim.
Sport / Nogomet | 02. 08. 2019. u 12:44 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Sarajeva u 3. kolu BH Telecom Premijer lige BiH sutra na Koševu dočekuje ekipu Slobode.

Oba tima uspješno su otvorili sezonu. Aktualni prvak je u dva derbija pobijedio Zrinjski i podijelio bodove s Čelikom, dok su Tuzlaci u dva domaća susreta savladali Radnik i remizirali sa Širokim Brijegom.

Šef stručnog stožera FK Sarajevo Husref Musemić na pres-konferenciji kazao je da je utakmica sa Slobodom važna za njegov tim.

''U ovoj utakmici smo favoriti i od te uloge ne bježimo. Želimo pobijediti i da u što boljoj atmosferi dočekamo utakmicu kvalifikacija Europske lige protiv Bate Borisova. Sloboda je tim koji je u prve dvije utakmice dosta dobro startao. Imaju dosta izmjena u timu u odnosu na prošlu sezonu, tako da se još nisu uigrali. Uz dužno poštovanje prema Slobodi mislim da mi, bez obzira na probleme koje imamo s ozlijeđenim igračima, imamo snage i kvalitetu da tu utakmicu riješimo u svoju korist - kazao je Musemić.

Pored od ranije ozljeđenih igrača Musemić neće moći računati ni na Ahmetovića, dok se u konkurenciju vraća Handžić.

''Vidjet ćemo hoće li doći do još jedne izmjene na klupi. Ništa se specijalno nije dogodilo u oporavku  igrača. Pirdo je ozljeđen već četiri pet mjeseci, Stanijević od prije dva tri mjeseca. Rahmanović i Dupovac također od ranije vuku ozljede, s Ormušem se dogodilo što se svakome može dogoditi. Ponavlja se da imamo osam, devet ozljeđenih igrača. Sigurno želimo da se bilo tko od njih što prije vrati, jer imamo jako veliki broj utakmica. Svaki nam je igrač potreban, ali što je tu je. Najbolji igrač je onaj koji je zdrav. Nadam se da ćemo u što skorije vrijeme moći računati na njih'', kazao je Musemić.

Strateg Sarajeva nije se složio s konstatacijom da je njegov tim novu sezonu dočekao fizički nespreman.

''Nakon utakmica koje smo dosad odigrali ne bih se složio da smo fizički nespremni. Istina je smo u obje utakmice s Celticom odigrali trkački i nogometno dosta kvalitetno'',  naglasio je Musemić.

Prvotimac Sarajeva Besim Šerbečić kazao je da na sutra na Koševu gostuje kvalitetna ekipa Slobode.

''Sigurno da smo favoriti, ali to moramo dokazati na terenu. Respektiramo ekipu Slobode, koja je vrlo dobro počela prvenstvo, ali nas sutra interesiraju samo tri boda'' rekao je Šerbečić.

Susret će se igrati u subotu na stadionu "Asim Ferhatović Hase" od 20.30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close