FK Sarajevo

Musemić: Celtic je sigurno favorit, ali to ne mora ništa značiti

Istaknuo je da se ne igraju često utakmice s momčadima kakav je Celtic te da se nada da su naučili neke stvari na greškama iz prethodne sezone.
Sport / Nogomet | 08. 07. 2019. u 19:40 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šef stručnog stožera FK Sarajevo Husref Musemić izjavio je u ponedjeljak na press konferenciji u Sarajevu da je Celtic iz Glasgowa sigurno favorit u sutrašnjoj utakmici 1. pretkola Lige prva, ali da to ne mora ništa značiti na terenu.

Istaknuo je da se ne igraju često utakmice s momčadima kakav je Celtic te da se nada da su naučili neke stvari na greškama iz prethodne sezone koje se u utorak ne bi trebale ponavljati.

Musemić je priznao da ima određenih problema oko sastava - Letić, Stanojević, Pidro i Dupovac su ozlijeđeni, ali da vjeruje da će u utorak svaki igrač dati svoj maksimum.

''Ne sumnjam da će moji igrači dati svoj maksimum. Moramo biti pametni, strpljivi i disciplinirani i držati se uputa'', rekao je Musemić.

Kapetan Sarajeva Krste Velkoski složio se da je klub iz Škotske favorit, ali da to ne znači da su već prošli u daljnje natjecanje.

Foto: Fena / Krste Velkoski

Naglasio je da je atmosfera u momčadi dobra i da žele obradovati svoje navijače.

Utakmica između Sarajeva i Celtica bit će odigrana u utorak, s početkom u 19:45 sati na stadionu Asim Ferhatović Hase u Sarajevu.

Kopirati
Drag cursor here to close