Newcastle u finišu slomio Fulham

Mudryk predstavljen, Chelsea do minimalca

Chelsea je ove sezone već potrošio blizu 500 milijuna eura na transfere, čime je srušio rekord Real Madrida iz sezone 2019./20. Od 397 milijuna eura, s kapitalcem Edenom Hazardom (115 milijuna).
Sport / Nogomet | 15. 01. 2023. u 20:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mykhailo Mudryk je izašao na teren Stamford Bridgea, navijači su ga pozdravili, nakon što je u nedjelju prošao liječnički pregled. Ukrajinskom Shakhtar Donetsku će pripasti 70 milijuna eura fiksno, a ostatak do 100 milijuna kroz bonuse, što je za 10 odnosno pet milijuna eura više od ponude Arsenala.

Chelsea je ove sezone već potrošio blizu 500 milijuna eura na transfere, čime je srušio rekord Real Madrida iz sezone 2019./20. Od 397 milijuna eura, s kapitalcem Edenom Hazardom (115 milijuna). Međutim, ono što je najvažnije u ovom trenutku Chelsea je napokon slavio.

Teško, ali su tri boda vrlo vjerojatno spasila Graham Pottera. U prvom dijelu su igrači Crystal Palace imali svoje prilike, Olise i Schlupp, dok je Chelsea prijetio preko Thiaga Silve i Hall. U drugom dijelu je bilo manje prilika, ali je Chelsea došao do gola. Ziyech je centrirao, Havertz se izborio za prostor i glavom iz nezahvalne pozicije pogodio u mrežu Palacea. Najbolju priliku za izjednačenje je propustio Doucoure, ali je Kepa spasio Chelsea.

Niz Newcastlea u domaćem prvenstvu traje od 1. rujna prošle godine. Upravo je niz počeo trijumfom protiv Fulhama u gostima 1:4. Nakon toga serija "Svraka" traje jedanaest utakmica, nakon dva remija su danas savladali opet Fulham 1:0.

Pet utakmica je Newcastle u domaćem prvenstvu bez primljenog gola. Danas su primili gol iz jedanesterca ali na kraju nije priznat. Aleksandar Mitrović je pogodio, ali se prilikom izvođenja penala, okliznuo i pogodio sebe u lijevu nogu, dakle dva puta je dirao loptu, zbog čega mu je pogodak opravdano poništen. Na kraju je Alexander Isak presudio gostima u 89. minuti.

Kopirati
Drag cursor here to close