Fulham sve bliže vrhu

Novi poraz Chelseaja, Joao Felix debitirao crvenim kartonom

Joao Felix postao prvi igrač koji je zaradio crveni karton u debiju za Chelsea i prvi koji je to ponovio nakon Federica Fazia tada igrača Tottenhama protiv Manchester Cityja u listopadu 2014. godine.
Sport / Nogomet | 12. 01. 2023. u 23:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Krizi Chelseaja se očito barem za sada ne nazire kraj. U zaostalom susretu sedmog kola Premiershipa, Fulham je na svom Craven Cottage slavio 2:1. Graham Potter se trudi, Ted Boehly kupuje igrače, ali sve skupa izgleda jako loše. Pa i kada se na terenu pojave igrači poput Joaa Felixa koji je bio velika zvijezda prelaznog roka.

Portugalac je u kratkom periodu uspio da se publici u Engleskoj predstavi na najgori mogući način. U 58. minuti utakmice, jednu loptu je jako loše primio i onda je stvar pokušao da popravi klizećim starom, ali je žestoko startao na Tetea, pa glavnom sucu nije preostalo ništa drugo nego da pokaže crveni karton Portugalcu. On je tako postao prvi igrač koji je zaradio crveni karton u debiju za Chelsea i prvi koji je to ponovio nakon Federica Fazia tada igrača Tottenhama protiv Manchester Cityja u listopadu 2014. godine.

Do crvenog kartona Chelsea je imao barem bod u svojim rukama. Fulham je poveo golom bivšeg igrača Chelsea, Williamsa u 25. minuti, dok je Koulibaly poništio vodstvo domaćin na startu drugog dijela. Willian je 26. igrač koji je zabio Chelseaju nakon što je jedno vrijeme bio njihov igrač. Chelsea se kao klub može pohvaliti da je klub s najviše takvih igrača.

Što se tiče konačnog raspleta. On je na kraju se ispostavilo došao u 73. minuti kada je Carlos Vinicius je u pogodak pretvorio asistenciju Pereire. Kovačić je bio starter i na terenu je ostao do 79. minute, a Chelsea je nakon ovog poraza tek na desetom mjestu s 25 bodova. Fulham je na visokom šestom mjestu, ima četiri boda manje od Newcastlea.

Kopirati
Drag cursor here to close