Ima li tko jači?

M.T. Abraham Group pojačala financijsku potporu Zrinjskom

Sport / Nogomet | 20. 01. 2023. u 18:30 Z.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

M.T. Abraham Group s ponosom jača podršku HŠK Zrinjski Mostar, pozicionirajući klub kao regionalnog lidera.

Klub i njegovi navijači su za nas prioritet i od iznimne važnosti, te iskreno vjerujemo da ćemo zajedno stići do novih visina.

"Odluka da pojačamo financijsku podršku Zrinjskom dolazi s uvjerenjem da klub igra važnu ulogu u našoj zajednici i da je pokretač pozitivnih društvenih promjena. Naša Grupa će nastaviti podržavati ciljeve kluba, osigurati da ih postignemo i donijeti osjećaj ponosa našim vjernim navijačima", kazao je Amir Gross Kabiri, predsjednik M.T. Abraham Group.

Podsjetimo, prozivkom igrača i prvim treningom 9. siječnja Zrinjski je krenuo u pripreme za nastavak sezone.

Pred novim trenerom "Plemića" Krunoslavom Rendulićem zahtjevan je zadatak obrane naslova nogometnog prvaka Bosne i Hercegovine.

"Ciljevi su najviši, to je jasno. Jednostavno, klub i igrači koji su tu postavili su visoke standarde i te standarde treba obraniti. Naravno, uvijek je teže nešto obraniti nego nešto napadati. Ove godine imamo i Kup, a mi imamo ambicije u oba natjecanja", kazao je novinarima Rendulić.

49-godišnji hrvatski stručnjak imenovan je za nasljednika Sergeja Jakirovića krajem studenoga prošle godine, a proteklih 40-ak dana iskoristio je kako bi se detaljno upoznao sa svojim novim klubom:

"Pogledao sam sve utakmice i ono što mogu reći da je momčad dobra, da je momčad karakterna. Isto tako, bio sam u stalnoj komunikaciji sa Sergejem, koji mi je samo potvrdio ono što sam i sam vidio.

Dodao je kako ne osjeća neki poseban pritisak, ali da ima obvezu nastaviti stazama uspjeha kojima klub iz Mostara kroči proteklih godina.

Što se tiče plana priprema, Renudlić je kazao kako u sljedećih šest tjedana planira odraditi 46 treninga i sedam pripremnih utakmica.

Prvu službenu utakmicu u 2023. Zrinjski će odigrati 18. veljače u Kupu BiH, a protivnik "Plemićima" su FK Laktaši.

Spomenimo i to da je travnjak s glavnog terena stadiona HŠK Zrinjski uspješno je premješten na teren Sveučilišnog kampusa u Rodoču.

"Teren će biti spreman za korištenje nakon vremena koji je potreban za ukorjenjivanje travnjaka za podlogu", priopćio je Zrinjski.
Dok traju radovi na stadionu pod Bijelim brijegom aktualni bh. prvak Zrinjski svoje domaće utakmice igrati će u Čitluku na stadionu "Bare", priopćio je HNK Brotnjo na svojim društvenim stranicama.
 
"Zrinjski će u Čitluku odigrati najmanje dvije utakmice, i to u kupu, 18. veljače, protiv Laktaša i u prvenstvu kad na Bare dolazi HŠK Posušje 4. ožujka. Čast nam je i zadovoljstvo što možemo ugostiti HŠK Zrinjski na svom stadionu i nadamo se da će se osjećati kao i kod kuće. Ovo je jedinstvena prilika da čitlučka publika, svi istinski ljubitelji nogometa i velik broj navijača koji Zrinjski ima u našem kraju da pogledaju uživo već godinama najbolju momčad u državi", naveli su iz Brotnja.
Kopirati
Drag cursor here to close