Prvi trening u 2023.

Rendulić odradio prvi trening s Plemićima, minutom šutnje prisjetili se Gazzette

Novi trener HŠK Zrinjski Krunoslav Rendulić izvršio je prozivku i održao prvi trening s ekipom prvaka BiH.
Sport / Nogomet | 09. 01. 2023. u 14:45 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kruno Rendulić došao je u Zrinjski kako bi nastavio tamo gdje je stao Sergej Jakirović - odnosno da bi obranio naslov prvaka BiH, ali i da bi donio trofej Kupa Bosne i Hercegovine u vitrine najtrofejnijeg premijerligaša.
 
"Ciljevi su najviši i to je svima jasno, od trenera do igrača. Zrinjski je postavio visoke standarde i uvijek je bilo teže obraniti nego nešto osvojiti. Ali, ove godine imamo ambicije u oba natjecanja i pokušat ćemo ih ostvariti", rekao je Rendulić.
 
Bljesak.info / Krunoslav Rendulić

Hrvatski stručnjak postavljen je za trenera Zrinjskog krajem studenog i imao je mjesec i pol dana da podrobno upozna ekipu koju je, kako kaže, pratio i dok je Jakirović bio trener.
 
"Pogledao sam sve utakmice. Momčad je dobra, karakterna, a bio sam i u stalnoj komunikaciji sa Sergejom koji mi je samo potvrdio ono što sam i sam vidio", dodao je Rendulić. 
 
U odnosu na momčad koja je završila jesen od prvotimaca nema samo Jankovića, kojeg će odmijeniti dva nova igrača.
 
"Janković je dao veliki obol uspjesima Zrinjskog i svaki odlazak standardnog igrača se osjeti. Doveli smo Ivančića kojeg znam iz Istre te Vukotića iz Dinama. Neki od igrača nisu s nama jer smo procijenili da im je bolje igrati negdje drugo". 
 
Rendulić ne namjerava puno mijenjati igru ekipe koja je bila tako dominantna zadnju godinu. 
 
"Neće se puno mijenjati igra, a jedino neke detalje namjeravam popraviti. Mladi veznjaci imaju prostora biti kvalitetniji prema naprijed, prije svih mislim na Ivankovića i Sučića, a Juranović može dati više od onoga što iz raznih okolnosti nije dao prošle polusezone. Ima tu rezerve da budemo još bolji", zaključio je Rendulić.
 
Bljesak.info / Prvi trening u 2023.
  
Pod novim trenerom Zrinjski je odradio prvi trening, a prije početka održana je minuta šutnje za njihovog suigrača Karima Gazzettu, koji je pod tragičnim okolnostima izgubio život 21. studenog prošle godine.
 
 
Kopirati
Drag cursor here to close