Hajduk ostaje na plus sedam

Mršava nula na Maksimiru

U 78. minuti utakmice nakon ubačaja Bulata i skoka Perića iz gužve je zabio Mauro Perković. Kolarić je u kontaktu s VAR sobom zbog potencijalnog igranja rukom i Perića i Perkovića. Gol je poništen.
Sport / Nogomet | 17. 12. 2023. u 19:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veliki derbi Dinama i Hajduka je još jednom po prikazanom na terenu razočarao. Iako su jedni i drugi najavili napadačku igru, puno više se
razmišljalo o tome tko će napraviti neku grešku, kako će se zatvoriti prilazi vlastitom golu. Na kraju je ostalo onih početnih 0:0. Što je rezultat koji u ovom trenutku daleko više odgovara Hajduku.

Hajduk je tako ostao neporažen i u trećem derbiju ove sezone. U prvom kolu bilo je 1:2 na Maksimiru, a zatim je na Poljudu završilo 1:0. Hajduk pod vodstvom Mislava Karoglana i dalje ne zna za poraz. Upisao je šest vezanih pobjeda i dva remija - s Lokomotivom i sad na Maksimiru.

Jako malo pravih prilika smo vidjeli u ovom susretu. Iz prvo dijela vrijedi izdvojiti šut Ristovskog koji je zaustavio Lučić, dok je Kaneko poslao jednu loptu s nekih 17-18 metara preko gola.

U 78. minuti utakmice nakon ubačaja Bulata i skoka Perića iz gužve je zabio Mauro Perković. Kolarić je u kontaktu s VAR sobom zbog potencijalnog igranja rukom i Perića i Perkovića. Gol je poništen. Na kraju je svoj šut oprobao i Ademi, ali je opet Lučić bio siguran.

Jesenski prvak Hajduk je tako ostao na sedam bodova prednosti ispred trećeplasiranog Dinama koji ima dvije utakmice manje.

Kopirati
Drag cursor here to close