Pred veliki derbi

Jakirović: Moramo sve napraviti da osvojimo tri boda danas

"Oni su tu u prednosti, jer smo mi igrali utakmicu u četvrtak, ali vjerujem da će igrači pronaći dodatnu snagu, jer moramo sve napraviti da osvojimo tri boda", rekao je trener Dinama Sergej Jakirović.
Sport / Nogomet | 17. 12. 2023. u 10:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije zimske pauze u HNL-u poslastica, derbi, duel Dinama i Hajduka. Rijeka jeste u ovom trenutku između, ali Dinamo ima manje odigranih utakmica. Razlika između Hajduka i Dinama je sedam bodova. Prethodna dva duela su otišla na stranu Hajduka koji je jesenji prvak.

"Jako bi puno značilo u psihološkom smislu da odemo na pauzu s minus četiri. Cijelo vrijeme zaostajemo, a stalno se broje te dvije odgođene utakmice, ali njih moraš pobijediti. A to će biti zahtjevno, sve ovisi kakav će biti i protivnik. Moramo pronaći snage da pobijedimo. Uvijek se nešto računa, odgađaju se utakmice, ali to moraš pokazati na terenu. Analizirali smo Hajduk, imamo dva neugodna iskustva, ali mislim da smo po prikazanom u tim susretima zaslužili više. Stiže ta treća utakmica, moramo maksimalno odraditi, pronaći zadnji atom snage. Oni su tu u prednosti, jer smo mi igrali utakmicu u četvrtak, ali vjerujem da će igrači pronaći dodatnu snagu, jer moramo sve napraviti da osvojimo tri boda", rekao je trener Dinama Sergej Jakirović.

Kopirati
Drag cursor here to close