Dobar posao hrvatskog prvoligaša

Moussa Wagué iz Barcelone u Goricu

" Za mene je najvažniji nogomet, želim pomoći momčadi, pobjeđivati i ići prema naprijed, kazao je Moussa
Sport / Nogomet | 19. 07. 2022. u 01:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Moussa Wagué, 23-godišnji senegalski reprezentativac, novo je pojačanje Gorice. Wagué je u svojoj karijeri igrao za KAS Eupen, OGC Nice i PAOK, a za Barcelonu je upisao 26 službenih nastupa, od čega šest za prvu momčad.

" Prvo sam krenuo u B momčadi, a nakon jedne sezone priključen sam prvoj momčadi. Nakon godinu i pol u Barceloni, otišao sam na posudbu u Francusku, u Nicu, međutim krenula je korona, odigrao sam samo pet utakmica i sve je stalo. Sezonu poslije toga otišao sam na posudbu u PAOK, odigrao sam nekoliko utakmica i onda se dogodila strašna ozljeda, koja me odvojila od travnjaka na duže vrijeme, rekao je Moussa za HRT. Moussa je sa prvoligašem iz Gorice potpisao ugovor do lipnja 2023. godine.

" Osjećam se odlično, jedva čekam ponovno igrati, nakon gotovo dvije sezone bez službenih utakmica. Veliki stadioni, sjajna atmosfera, sve je to lijepo, ali nije i najbitnije. Za mene je najvažniji nogomet, želim pomoći momčadi, pobjeđivati i ići prema naprijed, kazao je Moussa nakon što je potpisao ugovor i odradio prvo službeno fotografiranje.

Kopirati
Drag cursor here to close