Trener Rome

Mourinho u potrazi za veznjakom

Tottenham sigurno neće prodati Ndombelea za kojeg su 2019. Lyonu platili 60 milijuna eura, a kad bi bila riječ o posudbi do kraja sezone Roma bi još morala nagovoriti Spurse da preuzmu dio njegove plaće.
Sport / Nogomet | 19. 01. 2022. u 16:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Rome José Mourinho je u potrazi za veznjakom, a kao potencijalna pojačanja spominju se Tanguy Ndombele iz Tottenhama i Joao Moutinho iz Wolverhamptona, objavili su talijanski mediji.

Tottenham sigurno neće prodati Ndombelea za kojeg su 2019. Lyonu platili 60 milijuna eura, a kad bi bila riječ o posudbi do kraja sezone Roma bi još morala nagovoriti Spurse da preuzmu dio njegove plaće, prenosi Hina.

Puno realnija opcija je dolazak Moutinha, kojem u lipnju ističe ugovor s Wolverhamptonom, a engleski klub mu nema namjeru ponuditi produženje suradnje. Također, Mourinho i Moutinho imaju istog menadžera, a i Mourinhu se sviđa na koji način igra iskusni 35-godišnji Portugalac.

No, da bi se išta ostvarilo Roma mora prvo prodati Gvinejca Amadoua Diawaru, koji je trenutno sa svojom reprezentacijom na Afričkom kupu nacija. Za njega interes pokazuje turski Galatasaray.

Kopirati
Drag cursor here to close