Tužan Portugalac

Mourinho: Nije nam trebao onakav poraz od Dinama

Najbolji nogometaš Tottenhama Harry Kane slaže se sa svojim šefom.
Sport / Nogomet | 22. 03. 2021. u 13:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tottenham se važnom pobjedom 2:0 na teškom gostovanju kod Aston Ville u 29. kolu Premier lige vratio u bitku za Ligu prvaka. Menadžer Jose Mourinho bio je zadovoljan izvedbom svojih igrača, no opet se prisjetio Dinama, koji mu je ostavio veliku "ranu".

''Stvarno sam sretan reakcijom igrača, no tužan sam da nam je trebao onakav poraz u Zagrebu da bi dobili ovu reakciju'', rekao je Portugalac, koji je optužio svoju momčad za "nepoštivanje svog posla" nakon teškog poraza na Maksimiru.

''Ovo ne bi trebala biti reakcija, nego stalno stanje uma, konstantan duh momčadi. To je naš sljedeći izazov, da ovakva utakmica postane standard u smislu truda, volje, zalaganja i žrtvovanja za momčad, nada se Mourinho, kojji je priznao da "u 20 godina karijere nije otvorio srce kao nakon poraza od Dinama u Zagrebu".

Najbolji nogometaš Tottenhama Harry Kane slaže se sa svojim šefom.

''U zadnjih nekoliko utakmica igrali smo ispod svojih standarda, bilo je lijepo vidjeti da se možemo vratiti u timski duh'', rekao je engleski reprezentativac, dodavši: ''Moramo ostati ovakvi do kraja sezone i probati ući među četiri najbolje momčadi'', prenosi HRT.

Kopirati
Drag cursor here to close