Borussia Dortmund

Moukoko zbog ozljede završio sezonu

Moukoko je ozlijeđen dok je nastupao za njemačku reprezentaciju do 21 godine tijekom nedavnih utakmica grupne faze Europskog prvenstva.
Sport / Nogomet | 05. 04. 2021. u 15:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi 16-godišnji napadač Borussije Dortmund Youssoufa Moukoko morat će prije vremena završiti ovu sezonu, a razlog je ozljeda ligamenata u stopalu, objavila je u ponedjeljak petoplasirana momčad njemačke Bundeslige.

Moukoko je ozlijeđen dok je nastupao za njemačku reprezentaciju do 21 godine tijekom nedavnih utakmica grupne faze Europskog prvenstva.

"Ozljede su dio ovoga i velik su izazov za igrača. Važno je kako se nosiš s time. Radit ću napornije i snažnije. Mouki će se uskoro vratiti", poručio je najmlađi strijelac u povijesti Bundeslige putem svoje stranice na Instagramu.

Momčad Borussije u ponedjeljak je otputovala u Manchester, gdje će u utorak (21.00) igrati prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv domaćeg Cityja. Osim Moukoka, ovu će utakmicu propustiti i ponajbolji igrač momčadi iz Dortmunda Englez Jadon Sancho, koji je propustio nekoliko posljednjih utakmica zbog konstantnih problema s mišićima.

U zrakoplovu za Manchester nije bilo ni Axela Witsela i Dan-Axela Zagadoua, koji su već duže vrijeme izvan pogona zbog ozljeda, javlja Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close