Sretni praznici

Mostar Stari Grad Staklorad: Pet godina smo jesenji prvaci, to govori o našoj kvaliteti

Odlični Mostarci i ove godine su uspjeli da jesenji dio sezone završe na prvom mjestu, na kojem žele ostati do kraja prvenstva.
Sport / Nogomet | 25. 12. 2019. u 11:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Mostar SG Staklorad

Kao i prethodnih nekoliko godina, futsaleri Mostar Starog Grada Staklorada godinu na izmaku dočekuju na prvom mjestu.

Odlični Mostarci i ove godine su uspjeli da jesenji dio sezone završe na prvom mjestu, na kojem žele ostati do kraja prvenstva.

''Pet godina zaredom smo jesenji prvaci. Mislim da to najbolje govori o kvaliteti naše momčadi. Naravno, svake godine je sve veća konkurencija, ali vjerujemo u naš tim i sve ćemo učiniti da osvojimo duplu krunu.

Već sada možemo reći da je 2019. godina najuspješnija u povijesti kluba, jer smo napravili veliku senzaciju i plasirali se među 16 ekipa u Europi. To nije mala stvar, jer klubovi mnogo više ulažu.

U narednom periodu bit će dolazaka, ali i odlazaka. Pripremamo jedno veliko iznenađenje, a sve će biti poznato nakon što potpišemo ugovor. Na kraju želimo da svim našim igračima, navijačima i svim Bosancima i Hercegovcima čestitamo nadolazeće praznike i da ih proslave na najljepši način'', rekao je Amel Bajgorić, predsjednik Mostar Starog Grada Staklorada.

Kopirati
Drag cursor here to close