9:3

Mostar SG Staklorad očitao Dinamu futsal lekciju

Nakon dva kola sada na ljestvici Mostar SG ima četri boda i gol razliku plus 6, Hovocubo iz Nizozemske 4 boda i gol razliku plus 5.
Sport / Nogomet | 28. 10. 2021. u 21:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Mostar SG / Mostar SG Staklorad očitao Dinamu futsal lekciju

Nakon što su prvaci Nizozemske i Finske u međusobnom dvoboju remizirali 2:2, postalo je jasno kako momad Mostar SG- a odlučuje sama o svojoj sudbini kada je u pitanju UEFA futsal liga prvaka.

I upravo je aktualni prvak krenuo otvoreno da što prije dođe do vodećeg gola protiv Dinama iz Kišnjeva.

I uspjeli su domaći već u sedmoj minuti bolju igru kapitalizirati golom Kalajdžića.

Međutim, gosti su uspjeli brzo uzvratiti preko Bondarenka. Do poluvremena je Mostar SG opet uspio doći do prednosti i to od dva gola. Šešelj je u 17 kompletirao priču novih igrača strijelaca u postavi prvaka na asistenciju Sutona koji je u samom finišu prvog dijela izborio penal.

Radmilović je pogodio sa šest metara za 3:1 nakon 20 minuta.

U drugom poluvremenu su gosti riskirali sa igračem više u polju bez vratara, što je ekipa Mostar SG maksimalno iskoristila i u vrlo kratkom roku riješila pitanje pobjednika.

U strijelci se se upisivali Kahvedžić dva puta, Jelić, Radmilović, još jednom, Suton te Gosto za uvjerljivu pobjedu 9:3.

Nakon dva kola sada na ljestvici Mostar SG ima četri boda i gol razliku plus 6, Hovocubo iz Nizozemske 4 boda i gol razliku plus 5.

Utakmice trećeg kola se igraju u subotu.

Kopirati
Drag cursor here to close