Svečani doček

Mostar pozdravio osvajače kultne Kutije šibica

Osvajačima 50. izdanja malonogometnog turnira Kutija šibica, ekipi Krešimir Keta Bandić, priređen je svečani doček u Mostaru, gdje je i nastala ova ekipa.
Sport / Nogomet | 30. 12. 2021. u 21:06 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samo 24 sata nakon što su osvojili 50. izdanje malonogometnog turnira Kutija Šibica u Zagrebu, igrači i članovi ekipe Krešimir Keta Bandić opet su nastupili pred publikom, ovaj put u Mostaru.

Mostarskoj ekipi, pobjednici jednog od najpoznatijih malonogometnih turnira, priređen je svečani doček. Svečanost je održana u sklopu redovitog programa Adventa u Mostaru, na mostarskoj gradskoj šetnici.

Pred nekoliko stotina građana, navijača i običnih prolaznika, izašli su igrači ekipe Krešimir Keta Bandić u društvu mostarskog gradonačelnika Marija Kordića.

Okupljenima su se obratili najbolji igrač turnira Josip Božinović, najbolji vratar turnira Marko Čolak te Romano Vlaho, jedan od osnivača ekipe i najbolji prijatelj pokojnog Bandića.

"Želio bih se zahvaliti svima koji su došli, ali i svima koji su nam davali podršku tijekom cijelog turnira. Ovo je bilo nezaboravnih mjesec dana i vjerojatno neće stati na ovome", kazao je Vlaho, dok je Čolak dodao:

"Imali smo veliku podršku, od Zagreba do Mostara, zahvaljujem se svima na tome".

Jedan od najzaslužniji za osvajanje ovog turnira bio je Božinović, Splićanin u ekipi mahom sastavljenoj od Hercegovaca.

"Ovo je bila jedna od najljepših božićnih priča, ne zbog nas nego zbog Kete. Hvala na podršci i ne dajte da Keta padne u zaborav, nego čuvajte uspomenu na njega", rekao je Božinović.

Igrači su na pozornicu izašli zajedno s peharima, za najbolju ekipu turnira, te za najboljeg igrača i vratara turnira, a jednosatna priredba završena je čitanjem oproštajnog pisma koji su igrači napisali svom prijatelju, prerano preminulom Krešimiru Bandiću.

Kopirati
Drag cursor here to close