Paljenje svijeća ispred stadiona

Mostar: Navijači se opraštaju od tragično preminulog nogometaša

Dvadesetsedmogodišnji Švicarac izvršio je samoubojstvo skočivši sa osmog kata zgrade u Mostaru u noći s nedjelje na ponedjeljak.
Sport / Nogomet | 21. 11. 2022. u 16:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navijači HŠK Zrinjski u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima ispred stadiona Pod Bijelim brijegom zapalili su svijeće kako bi odali počast tragično preminulom nogometašu Karimu Gazetti.

Podsjetimo, dvadesetsedmogodišnji Švicarac izvršio je samoubojstvo skočivši sa osmog kata zgrade u Mostaru u noći s nedjelje na ponedjeljak.

Brojni navijači kao i klub ostali su zaprepašteni nakon informacije o smrti mladog nogometaša, a klub se oglasio i na službenoj Facebook stranici.

27-godišnji veznjak u Mostar je stigao ljetos iz Švicarske, točnije iz Xamaxa, a ugovor je potpisao do svibnja 2024. godine.

Karijeru je započeo u Servetteu, nakon čega je promijenio nekoliko klubova u Švicarskoj. Etoile Carouge, Winterthur, Stade-Lausanne su bili njegovi klubovi u nastavku karijere, prije nego što završiti u Neuchâtel Xamaxu. Upisao je četiri nastupa za mladu reprezentaciju Švicarske, tri puta je igrao za juniorsku, dok je za onu do 18 godina kompletirao pet nastupa.

Foto: Bljesak.info / Navijači se opraštaju od tragično preminulog nogometaša
Kopirati
Drag cursor here to close