Opet

More ga ozljede: Ansu Fati napustio igru uz bolnu grimasu

Ansu Fati, jedan od ponajboljih mladih igrača ne samo Barce, igru je napustio šepajući i to tik nakon dugog oporavka od stare ozljede. Tako se Barcelona uz ispadanje iz Kupa kralja suočila s dodatnim problemom.
Sport / Nogomet | 21. 01. 2022. u 13:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velika Barca je u svega desetak dana iapala iz oba domicilna kupa nakon produžetaka.

Prvo ih je izbacio Real u Saudijskoj Arabiji u polufinalu Super Kupa, a jučer i Bilbao u osmini finala Kupa kralja.

Kad se zna da je Blaugrana ispala i iz Lige prvaka, pomalo nestvarno zvuči rečenica kako je Barca trenutno ostala u konkurenciji na samo dva fronta, onom prvenstvenom i onom u sklopu Europske lige gdje ih čeka doigravanje za nokaut fazu natjecanja.

Da situacija bude gore pobinula se nova ozljeda. Sinoć je, desetak minuta prije pogotka odluke, igru šepajući napustio Ansu Fati jedan od ponajboljih mladih igrača ne samo Barce, i to tik nakon dugog oporavka od stare ozljede.

Dva mjeseca od ozljede stražnje lože, čini se da je Fati upao u slične tegobe, što se najbolje vidjelo po bolnoj grimasi 19-godišnjeg krilnog napadača porijetlom iz Gvineje-Bissau.

Još nije poznato koliko dubgo će Fati izbivati s terena. Ove sezone je upisao deset nastupa u dresu Blaugrane uz odličan učinak od čak pet postignutih pogodaka i jednu asistenciju.

Kopirati
Drag cursor here to close