Nema povratka?

Monchi odbio Raketu: Sevilla ne želi riskirati u ovakvim vremenima

Prvi čovjek Seville, Ramon Rodriguez Verdejo, poznatiji kao Monchi, odbio je mogućnst dovođenja hrvatskog reprezentativca, iako mu laskaju riječi koje je Ivan upućivao vezano za želju da ponovno zaigra za andalužane.
Sport / Nogomet | 25. 04. 2020. u 11:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AS / Ivan Rakitić

Ivan Rakitić se gotovo godinu dana seli po medijima iz kluba u klub jer je očit kako za njega budućnosti u Barceloni nema.

Povezivan je s Manchester Unitedom, Interom, Atletico Madridom i Sevillom. Iako je spominjano da je s madridskim klubom sve dogovoreno, iz Atletica su poslali negativan odgovor, a sad je sličan došao i iz Rakitićeva bivšeg kluba, Seville.

Tamošnji prvi čovjek Ramon Rodriguez Verdejo, poznatiji kao Monchi, odbio je mogućnst dovođenja hrvatskog reprezentativca, iako mu laskaju riječi koje je Ivan upućivao vezano za želju da ponovno zaigra za andalužane.

Ipak, trenutno vrijeme koronavirusa poziva na oprez, pa je tako regirao i Monchi.

''Ne, ne postoje pregovori s Barcelonom za Rakitića. Čitali smo Ivanove riječi, hvala mu, ali u ovom trenutku tržište je prerizično. Nije realno da se za sada zanimamo za ijednog igrača'', izjavio je predsjednik Seville.

Kopirati
Drag cursor here to close