Kriza Kraljevskog kluba

Modriću kritike medija nakon ispadanja Reala iz Kupa kralja

"Nije to bio dan Modrića, Casemira i Kroosa. Ne pamtimo kada su Realovi veznjaci ovako loše odigrali utakmicu. Izgledali su kao da igraju protiv Brazila, a ne Bilbaa. Bili su neprecizni, nisu imali ritma, lomili su se pod pritiskom Athletica".
Sport / Nogomet | 04. 02. 2022. u 12:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real Madrid ispao je u četvrtak iz kupa od Athletic Bilbaa nakon blijede utakmice u kojoj su svi igrači odigrali ispod prosjeka. Marca koja je naklonjena Real Madridu, nakon susreta bila je oštra i prema Luki Modriću.

"Jedna od onih rijetkih utakmica u kojoj je čak i smireni i staloženi Modrić izgledao pomalo uznemireno dok je Athletic gušio vezni red", napisala je Marca u svojoj ocjeni.

"Nije to bio dan Modrića, Casemira i Kroosa. Ne pamtimo kada su Realovi veznjaci ovako loše odigrali utakmicu. Izgledali su kao da igraju protiv Brazila, a ne Bilbaa. Bili su neprecizni, nisu imali ritma, lomili su se pod pritiskom Athletica i izgubili više lopti nego ikada. Modrić se trudio, ali bez učinka", piše Marca u rubrici koju su nazvali "Nevidljivi.

Modrić je odigrao svih 90 minuta, ali skupa sa Krossom i Casemirom nije mogao doći do izražaja.

U izvještaju i dijelu s ocjenama piše:

"Modrić se nije pojavio na utakmici. Najzapaženiji je bio kada je u drugom poluvremenu dobio žuti karton zbog zakašnjelog starta na Muniainu. Bio je odlično pokriven i zato nije sudjelovao u igri. U drugom dijelu je pokušavao pokrenuti igru iz drugog plana, ali nije uspio."

Trener Carlo Ancelotti ovaj poraz ne smatra najgorom utakmicom ove sezone.

"Ovo nije najgora utakmica u sezoni. Bilo je izjednačeno do kraja. Iznenadio sam se kako je završila utakmica na kraju", kazao je.

Talijan je ipak razočaran ispadanjem iz Kupa kralja, ali se nada kako ovo neće utjecati na igrače za nastavak sezone.

"Povrijeđeni smo, jer želimo sve pobijediti. Mislim da to neće imati posljedica, samo se nadam da će nas ojačati".

Međutim, evidentno je da igra Reala doživljava gotovo slobodan pad nakon povratka s Bliskog istoka gdje su osvojili španjolski superkup. U prethodnom kolu kupa jedva su se provukli protiv Elchea, a od istog su protivnika u La Ligi izvukli jedva bod na Santiago Bernabeu.

Inače, Real Madrid je zadnji put u finalu Kupa kralja igrao 2014. godine i tada su osvojili svoj 19 naslov u tom natjecanju, svladavši Barcelonu 2:1. Godinu ranije u finalu su poraženi od Atletico Madrida (1:2).

Kopirati
Drag cursor here to close