Potvrdio i Mijatović

Modrićev odlazak u Inter Miami sve realniji

Predrag Mijatović, bivši igrač Real Madrida, otkrio je u razgovoru za Cadena SER Carrusel Deportivo da je budućnost Luke Modrića možda mnogo više u zraku nego što se čini.
Sport / Nogomet | 01. 10. 2023. u 10:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predrag Mijatović, bivši igrač Real Madrida, otkrio je u razgovoru za Cadena SER Carrusel Deportivo da je budućnost Luke Modrića možda mnogo više u zraku nego što se čini. Hrvatski reprezentativac ima nekoliko udvarača, a jedan od njih je aktualna momčad Lea Messija, Inter Miami. Kao što je već i poznato, tijekom posljednje reprezentativne stanke sastali su se Modrić i David Beckham, suvlasnik i predsjednik američkog kluba.

"Dobio je ponude momčadi iz Sjedinjenih Američkih Država, a jedna od njih bila je i ponuda Inter Miamija. Već je imao ponudu iz Saudijske Arabije, ali je želio ostati u Madridu", rekao je Mijatović, osvrnuvši se na Lukino produženje prošlog ljeta za još jednu sezonu u dobi od 38 godina, unatoč činjenici da je imao prijedlog iz saudijskog nogometa kojim bi mu se plaća višestruko povećala.

Međutim, Modrićeva uloga na terenu znatno se promijenila ove sezone i to bi ga moglo navesti da preispita situaciju, a prilika se pruža već u siječanjskom prijelaznom roku.

Sam Messi je osobno bio zainteresiran za tu mogućnost. U Hrvatskoj se Modrić susreo s Beckhamom, gdje su jeli" nastavio je Mijatović. Prema navodima u Španjolskoj, Modrić je već ranije jasno dao do znanja da je primijetio promjenu svoje uloge u Real Madridu i da mu to nije sasvim ugodno.

Španjolska Marca je opisujući Modrićevu situaciju u jučerašnjoj utakmici protiv Girone, odnosno njegov ostanak na klupi, započela rečenicom "Nešto se događa s Modrićem." Podsjeća i da se Modrić na početku sezone našao u neuobičajenoj situaciji jer je igrao vrlo malo, a nakon što je opet počeo dobivati minute, sada su se stvari još jednom promijenile.

Marca naglašava da je Modrić izgubio na važnosti i statusu u momčadi, ali da je do derbija s Atleticom nastupao u većoj ili manjoj minutaži. Pritom se čudi da ga Ancelotti nije koristio nijednom u zadnja dva susreta, dodajući da je Modrić zdrav i da nema fizičkih prepreka da zaigra.

Kopirati
Drag cursor here to close