Kapetan Hrvatske nakon Poljuda

Modrić: U drugo poluvrijeme ušli smo dosta mlako, mlitavo...

"Imali smo manjak koncentracije, a po meni prelagano smo im davati aute gdje su oni, pogotovo na desnoj njihovoj strani, stvarali iz njih jedinu opasnost", kaže Modrić.
Sport / Nogomet | 26. 03. 2023. u 11:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić je napuštao teren i pozdravljao publiku dok su se stvari na terenu promijenile u nekih 60-tak sekundi. Od utakmice pod kontrolom Hrvatske, do boda koji je uzeli Velšani. U toj sudačkoj nadoknad okršaja na Poljudu. Kapetan Luka Modrić bio je vidno nezadovoljan.

"Igrali smo dobro, a onda smo završnicu odigrali na loš način. Šteta, ali ništa. Idemo dalje, čeka nas teška utakmica s Turskom. U drugo poluvrijeme ušli smo dosta mlako, mlitavo, griješili smo u pasu, imali smo puno olako izgubljenih loptu bez da su nam oni stvarali pritisak. Imali smo manjak koncentracije, a po meni prelagano smo im davati aute gdje su oni, pogotovo na desnoj njihovoj strani, stvarali iz njih jedinu opasnost. Teško je kad izgubiš ovako dva vrlo važna boda, a zaslužio si pobijediti utakmicu. Ali to je nogomet.

Kramarić je zabio gol, pa u finišu prvog dijela naljutio Perišića jer nije mu dao pas, bila je konstatacije novinara.

"Ne treba se vraćati na te situacije. Morali smo riješiti utakmicu u prvom poluvremenu, imali smo dovoljno šansi da postignemo i taj drugi pogodak. Nismo i po tko zna koji put bačenog auta dali su nam pogodak i uzeli dva vrlo važna boda. Nažalost, opet smo primili gol iz prekida. Što je tu je, treba to analizirati i okrenuti se Turskoj", završio je Modrić.

Kopirati
Drag cursor here to close