Nakon remija na Poljudu

Dalić: Šok da primimo gol u zadnjoj minuti, ali to je tako u životu

"Šok, šok, ništa, izgubili smo dva boda i moramo dalje. Nekoliko puta tijekom utakmice bilo je takvih situacija i nismo baš dobro otklanjali. Aut je bio opasniji od kornera", istakao je između ostalog Dalić nakon utakmice.
Sport / Nogomet | 25. 03. 2023. u 23:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velšani nisu ponudili ništa spektakularno. Igrali su onako kako obično igraju. Borbeni, raspoloženi za strašno puno trke. Čekali su, tražili trenutak kada će popustiti koncentracija protivnika i dočekali bukvalno u posljednjim sekundama. Gomila ubacivanja, ponajviše iz auta. Najbolju priliku su zapucali Velšani nakon jedne jednostavne akcije, gol su zabili nakon auta. Nathan Broadhead je ostao sam na drugoj stativi.

"Šok da primimo gol u zadnjoj minuti, ali to je tako u životu. Nekad dobiješ, nekad izgubiš, nekad ti se vrati, nekad ne. Imali smo situaciju da damo drugi gol i to je trebalo tada riješiti. Nismo uspjeli, onda smo čuvali utakmicu i primili gol iz jedinog načina na koji stvaraju opasnost. Spremali smo se za takve prekide, ali nismo se uspjeli obraniti. Šok, šok, ništa, izgubili smo dva boda i moramo dalje. Nekoliko puta tijekom utakmice bilo je takvih situacija i nismo baš dobro otklanjali. Aut je bio opasniji od kornera. Nismo dobro vidio u skoku, nitko nije bio na drugoj stativi i primili smo gol", kaže Dalić pa analizira drugi dio utakmice. 

U drugom dijelu smo malo pali i 10-ak minuta igrali slabo, no to se riješilo zamjenama. Na kraju smo sve imali u svojim nogama, ali eto, desio se ovaj kiks na početku kvalifikacija. Uvijek ovako uđemo. Htio bih čestitati Walesu na bodu. Znali smo da su opasni iz auta. Ne mogu ništa posebno reći u igraču koji je zabio gol.

Dobro smo krenuli u drugo poluvrijeme, ali smo pali neko vrijeme. Nismo više bili tako sigurni i gubili smo puno lopti. Onda smo se u 70. minuti vratili dobroj igri. Dogodi se to nama nekad. Perišić bi išao sam na gol da mu je Kramarić dodao. Nekad igrači reagiraju drugačije. Moramo poštovati suigrače u tim situacijama. Bio je Perišić u idealnoj poziciji. To nam se na kraju vrati i kazni te. Kramarić mu je trebao dodati" između ostalog je rekao nakon utakmice Dalić.

Kopirati
Drag cursor here to close