La Liga

Modrić strijelac i najbolji igrač u sigurnoj pobjedi Reala

Real Madrid je u 36. kolu Primere slavio kod Granade 4:1, a poveli su sjajnim golom Luke Modrića. Bio je to filigranski pogodak kroz 'tunel'...
Sport / Nogomet | 14. 05. 2021. u 00:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu 36. kola Primere Real Madrid je u gostima pobijedio Granadu 4:1, a gol za 1:0 postigao je hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

Modrić je zabio nakon sjajne asistencije 19-godišnjeg Gutierreza, iskosa s lijeve strane, a put do mreže vodio je između nogu domaćeg vratara.

Koliko je Luka dominantan s 36 godina govori podatak da je ove sezone zabio četiri gola u prvenstvu što nije napravio od sezone 2011./2012.

Zidane je na teren poslao sastav u kojemu je Modrić, zbog izostanka Krossa, bio jedini klasični veznjak u ofenzivnom dijelu, s obzirom da su Valverde i Casemiro imali drugačije taktičke pozicije. Ipak je Luka uspio nametnuti igru Reala kakvu je trener želio.

Za Real su još pogađali Rodrygo, Odriozola i Benzema.

Naime, nakon pogotka Modrića, Real je vodstvo udvostručio u 45. minuti kada je pogodio Rodrygo.

Granada je smanjila preko Moline u 71. minuti, da bi četiri minute kasnije Odriozola zabio za 3:1.

Samo minutu kasnije već je bilo 4:1, a u strijelce se upisao Benzema nakon velike pogreške domaćeg vratara koji je istrčao u prazno, daleko izvan šesnaesterca.

Real je pobjedom skočio na drugo mjesto sa 78 bodova, dva manje od vodećeg Atletica, dok je Barcelona treća sa 76. Granada je deseta s 45.

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close