S Lukom pod ruku...

"Modrić strahuje da mu Perez sprema isto što i Ramosu"

"On smatra da je igrama zavrijedio produljenje, ali se boji da je Perezov plan s njim napraviti isto što je napravio Sergiju Ramosu"
Sport / Nogomet | 11. 01. 2022. u 12:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski maestro Luka Modrić iz dana u dan dokazuje da su godine samo broj - pruža nevjerojatne partije s 36 na leđima te je neizostavni član Ancelottijevog stroja.

Ipak, i dalje nije sigurno da će Modrić ostati u madridskom velikanu.

"Luka Modrić postaje sve nestrpljiviji zbog pasivnosti Florentina Pereza po pitanju produljenja svog ugovora. Hrvatski nogometaš sjajno igra ove sezone, na razini kakvu nitko u Real Madridu nije očekivao, budući da je lani u rujnu napunio 36 godina. On smatra da je igrama zavrijedio produljenje, ali se boji da je Perezov plan s njim napraviti isto što je napravio Sergiju Ramosu", donosi El Nacional u tekstu.

Foto: Madrid Zone / Luka Modrić na samim počecima sjajne karijere u Realu

Također, El Nacional navodi da Modrić ima tri uvjeta za ostanak u španjolskoj prijestolnici – hrvatski maestro želi ugovor na dvije godine, kompetitivnu momčad i sljedećih sezona te istaknuto mjesto u važnim utakmicama.

U istome kontekstu pojavile su se informacije kako Pep Guardiola iz prikrajka 'vreba' ukoliko se Modrić ne uspije dogovoriti s Perezom.

No, većina medija ovih dana piše kako je Modrić spreman produljiti svoj ugovor do ljeta iduće godine, dakle još jednu godinu, te da je sve već dogovoreno s Realom.

Kopirati
Drag cursor here to close