Bit će svega

"Modrić sigurno neće pomoći Beliinghamu ako dođe"

Mogućnost ovog posla za Cadenu Ser je komentirao Predrag Mijatović, legendarni crnogorski nogometaš koji je u Realu ostavio dubok trag kao igrač i funkcioner.
Sport / Nogomet | 02. 02. 2023. u 21:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što se posljednjih tjedana puno pisalo o interesu Reala za Judea Bellinghama iz Borussije Dortmund, stvari su postale puno jasnije. Španjolski As objavio je tekst u kojem je detaljno objasnio situaciju oko Bellinghama te dodao kako će Real učiniti sve da ga dovede kao zamjenu za Luku Modrića.

Španjolski mediji pišu da je Real spreman platiti oko 100 milijuna eura fiksno uz bonuse do 40 milijuna eura. Florentino Perez uvjeren je, piše Marca, a prenosi Index.hr, da bi Bellingham mogao prihvatiti ponudu jer je već dokazao da mu novac nije u prvom planu, nego ga se može privući projektom koji će se oko njega graditi u Realu u sportskom smislu.

Mogućnost ovog posla za Cadenu Ser je komentirao Predrag Mijatović, legendarni crnogorski nogometaš koji je u Realu ostavio dubok trag kao igrač i funkcioner. "Igrači poput Modrića i Kroosa bi Bellinghamu mogli puno pomoći. Doduše, Modrić mu ne bi želio pomoći, on bi se natjecao s njim. On jednostavno nije tipičan lik koji bi se zadovoljio klupom. Ako ostane, bit će svega", rekao je Mijatović.

Kopirati
Drag cursor here to close