VIDEO

Modrić poslao poruku malenom Šimunu: "Čujem da si moj veliki navijač. I ja sam tvoj"

Za malenog Šimuna ranije je pokrenuta akcija "Za Šimunov korak", a na Facebook stranici objavljen je video s Modrićevom porukom.
Sport / Nogomet | 26. 11. 2023. u 08:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iza Luke Modrića (38) su još jedne uspješne kvalifikacije s hrvatskom reprezentacijom. Hrvatska je izborila Euro u Njemačkoj iduće godine, a naš kapetan se vratio i u prvu postavu Real Madrida.

Dok čeka nove klupske akcije s Realom, Modrić se rado odazvao onoj bitnijoj. Akciji za život. Hrvatski kapetan poslao je poruku malenom Šimunu Stojanoviću (6) iz Županje, koji je rođen s brojnim malformacijama.

Za malenog Šimuna ranije je pokrenuta akcija "Za Šimunov korak", a na Facebook stranici objavljen je video s Modrićevom porukom, prenose 24 sata

"Kada ti divni ljudi uljepšaju dane u bolnici... Šima se raspametio, pa nije ga zaboravio njegov Luka!!!! Kaže Šima: 'Mama, jel' Luka vidio moju frizuru pa se i on malo ošišao?'", stoji u opisu videa.

"Dragi Šimune, znam da si moj veliki navijač. Samo da znaš, i ja sam tvoj veliki navijač isto tako. Želim ti sretan rođendan, što brži oporavak i zapamti: odustajanje nije opcija. Šaljem ti puno pozdrava i veliki zagrljaj. Bok, prijatelju", poručio je Modrić malenom Šimunu.

Šimun je rođen s brojnim malformacijama i već je nekoliko puta bio na operaciji na Institutu Paley u SAD-u. Morao je na amputaciju noge i odrasta bez nje, a uskoro ga čeka nova operacija. Cijela Hrvatska ujedinila se u pomoći malom Šimunu.

Kopirati
Drag cursor here to close