Naklonili se Luki

Modrić na naslovnici AS-a uz kratku i moćnu poruku

Madridski AS je Luki posvetio naslovnicu svojeg tiskanog izdanja s naslovom: "Legenda nastavlja." Navode kako će Luka sezonu završiti u top 5 najstarijih igrača koji su nosili Realov dres u službenoj utakmici.
Sport / Nogomet | 04. 08. 2022. u 13:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije nekoliko dana navršilo se desetljeće otkako je Luka Modrić potpisao za Real Madrid. Od tada do danas kapetan hrvatske reprezentacije postao je ikona Kraljevskoga kluba, osvojivši sve što je mogao, pri čemu naravno najveću težinu ima pet Liga prvaka.

Na individualnom planu Modrić je krunu karijere doživio 2018., kada je dobio Zlatnu loptu, prekinuvši dugogodišnju dominaciju Lionela Messija i Cristiana Ronalda.

Nedavno je Modrić potpisao novi jednogodišnji ugovor s Realom, a Španjolci se ne prestaju oduševljavati njegovim postignućima i igračkim kapacitetima.

Tamo je madridski AS Luki posvetio naslovnicu svojeg tiskanog izdanja s naslovom: "Legenda nastavlja."

Modrić je postao baš to - Realova, ali i općenito nogometna legenda.

"Sezonu će završiti u top 5 najstarijih igrača koji su nosili Realov dres u službenoj utakmici", naglašava AS i otkriva:

"Real ne isključuje još jedno produljenje ako zadrži prikazanu razinu."

Španjolci su svjesni njegova doprinosa u prošlosezonskim uspjesima:

"Bio je ključan u osvajanju triju trofeja - Superkupa, La Lige i Lige prvaka. Svojim stavom uvelike je pomogao da svi ti trofeji stignu na Santiago Bernabeu, a s osmijehom je prihvatio zahtjev za smanjenje plaće na kojem je Real inzistirao kako bi ublažio posljedice pandemije bolesti COVID-19. No, svejedno čudi da u današnjem ultrafizičkom nogometu mjesto u jednoj od najboljih momčadi ima igrač koji će uskoro navršiti 37 godina. On godinama radi s kineziologom Vlatkom Vučetićem na produžetku karijere", između ostalog pišu Španjolci, prenosi Gol.hr.

Foto: AS / Naslovnica AS-a s Lukom Modrićem
Kopirati
Drag cursor here to close