Još jedna sezona ugovora za Luku

Mijatović: Modrić nije igrač za klupe

"Ne postoji netko tko može reći tko će igrati u Realu. Modrić je u godinama kada mora malo više paziti na sebe, ali ako je odlučio ostati, onda je to zato da bi igrao" poručio je legendarni Crnogorac.
Sport / Nogomet | 31. 07. 2023. u 11:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real Madrid je na pripremama u SAD. Igraju se prijateljske utakmice, posljednju protiv Barcelone, Luka Modrić je počeo s klupe. Ancelotti tvrdi kako je želio isprobati neke stvari, neke mlađe igrače. Što nije neočekivano s obzirom na godine Modriča, ali i činjenicu da je Real doveo Judea Bellinghama i Ardu Gülera. Ipak, legenda Reala Predrag Mijatović tvrdi kako će Luka i u novoj sezoni imati jednu od najvažnijih uloga u kraljevskom klubu.

"Jako dobro poznajem Modrića. Odlučio je ostati još godinu dana jer na da ima još puno toga za ponuditi. Ne može ni zamisliti da ne bude u prvih 11 i ne želi imati takvu ulogu. Borit će se i naporno trenirati da bi igrao. Vidjeli smo kako je sjajan bio u Ligi nacija, a sad je igrao manje jer je ovo tek predsezona", rekao je Mijatović za španjolske medije pa dodao:

"Ima puno povjerenje trenera i zna da će Ancelotti vidjeti tko je u kojem trenutku najbolji. Ne postoji netko tko može reći tko će igrati u Realu. Modrić je u godinama kada mora malo više paziti na sebe, ali ako je odlučio ostati, onda je to zato da bi igrao" poručio je legendarni Crnogorac.

Kopirati
Drag cursor here to close